Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Je bent werkzaam als (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker op een kinderopvang of soortgelijke omgeving met baby’s van 0 – 2 jaar en je wilt graag nog beter begrijpen wat baby’s nodig hebben? De cursus Werken met baby’s op niveau 3/4 helpt je op weg om een echte baby-expert te worden in de kinderopvang. Zo maak jij een verschil voor de baby’s voor wie je zorgt.

Wat ga je doen?

In de cursus leer je om je zo goed mogelijk af te stemmen op iedere baby. Wat wil een baby die om aandacht vraagt? Wat voor speeltjes vindt een baby van zes maanden leuk? Ook leer je om van de babygroep een prettige en stimulerende omgeving te maken. Baby’s verdienen immers de beste zorg en aandacht die maar mogelijk is. Je ontwikkelt een pedagogische visie op babyopvang. Deze visie kun je ook overbrengen op de ouders, zodat zij goed weten hoe jullie met de baby’s omgaan.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
5 dagdelen
Examen:
Mondeling examen en een portfolio
Locaties:
Groningen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.000

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Als je het praktijkexamen met succes haalt, ontvang je het mbo-certificaat Keuzedeel Werken met baby’s (K0290).  Dit certificaat heeft landelijke erkenning en is van waarde op de arbeidsmarkt.

Op de hoogte gehouden worden?