Inhoud

Waterstof zal een grote rol gaan spelen in de energietransitie. Werk jij in de gebouwde omgeving, de industrie, de transport, logistieke – of maritieme sector? En wil je weten hoe waterstof een rol gaat spelen in jouw werkomgeving? Dan is de cursus Waterstof op niveau 2 echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

In de cursus leer je over de fysische eigenschappen van waterstoftechnologie. En over veiligheid bij de toepassing van deze nieuwe technologie. Het ontwerp, de aanleg en de installatie komen aan bod. En ook de monitoring, het onderhoud van brandstofcellen en verbrandingstoepassingen met waterstof worden behandeld. Ook leer je over het gebruik, het transport (met vaartuigen, schepen, voertuigen en treinen) en de opslag van waterstof.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
10 dagdelen
Examen:
Theorie-examen
Locaties:
Online (eventueel praktijk)
Startdatum:
1 oktober 2021
Prijs:
T.w.v. €1.350

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Met deze cursus vergroot je kans op werk in de zich snel ontwikkelende arbeidsmarkt voor waterstoftechnologie. Daarnaast kan het certificaat je een vrijstelling opleveren bij een vervolgopleiding.

Op de hoogte gehouden worden?