Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Werk jij als Helpende, Facilitair medewerker of Verzorgende? En wil breder inzetbaar worden? Dan is de cursus Voeding en Hospitality op niveau 2 echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je leert voedingswensen en -gewoonten van zorgvragers te inventariseren. Je leert hen te informeren en adviseren over voeding, maaltijden en dranken. En je leert over gastvrijheid: hoe serveer je de zorgvragers gastvrij? In de cursus doe je daarvoor de basiskennis op over voeding, doelgroepen, culturele gewoonten, slikgedrag en serveertechnieken. Ook ga je oefenen met gastvrij uitserveren en ga je gesprekstechnieken toepassen. Je weet hoe je richtlijnen HACCP toepast. En je kunt adviezen geven aan zorgvragers.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
8
Examen:
Examengesprek op basis van een voorbereidende opdracht
Locaties:
Groningen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Met deze cursus vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je zorgt voor een betere doorstroming naar een eventuele vervolgopleiding.

Op de hoogte gehouden worden?