Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Werk je als beroepskracht in de sector zorg en welzijn? En wil jij je taken combineren met verzorgende en verpleegtechnische handelingen? Dan is de cursus Verzorgende en verpleegtechnische handelingen op niveau 3 echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Je leert verzorgende en verpleegtechnische handelingen.Je gaat medicijnen checken en eenvoudige medische berekeningen doen. Ook leer je verschillende manieren om medicijnen toe te dienen. Bijvoorbeeld oraal, via de huid, de luchtwegen of via de slijmvliezen. Eerste hulp verlenen komt natuurlijk aan bod. Je weet wat je moet doen bij vergiftigingen, verstikking en bij adem- of circulatiestilstand.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Ja
Locaties:
Groningen
Startdatum:
1 september 2021
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Deze cursus is voor zorgverleners, die verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Ook verzorgenden en verpleegkundigen, die langere tijd de vaardigheden niet uitgevoerd hebben, zijn weer goed inzetbaar na deze cursus.

Op de hoogte gehouden worden?