Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Ben jij al helemaal op de hoogte van noodzakelijke voorzorgsmaatregelen, procedures en voorschriften? Met deze cursus lukt het je! De cursus Verplegende en verpleegtechnische Handelingen op niveau 4 is een aanvulling op je diploma op niveau 3 of 4.

Wat ga je doen?

Je leert vanuit diagnostisch/klinisch redeneren om medicijnen toe te dienen. Je oefent met verschillende verpleegtechnische vaardigheden. Bijvoorbeeld injecteren, wondverzorging, sondevoeding geven en stomazorg verlenen. Je leert monsters te verzamelen voor laboratoriumonderzoek. Ook de wet BIG komt aan de orde. En natuurlijk medisch rekenen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
480
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Ja
Locaties:
Sneek
Startdatum:
1 september 2021
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Deze cursus is een aanvulling op het diploma Maatschappelijke Zorg niveau 4 of op het diploma Verzorgende niveau 3. Na de cursus ben je breder inzetbaar voor werkgevers. Je kunt namelijk aan de slag op plekken waar ondersteunende en verplegende taken worden gecombineerd. Verzorgenden mogen Onder bepaalde voorwaarden (verwijzen naar titelwaardering VZ-IG) na deze cursus de titel Verzorgende IG voeren.

Op de hoogte gehouden worden?