Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Ben jij al helemaal op de hoogte van noodzakelijke voorzorgsmaatregelen, procedures en voorschriften t.a.v. verpleegtechnische handelingen? Met deze cursus lukt het je! En je doet ook nog eens je eerste stappen in de wereld van technologie in de zorg. De cursus Verplegende en verpleegtechnische Handelingen en Introductie zorgtechnologie op niveau 4 is een aanvulling op je diploma op niveau 3 of 4.

Wat ga je doen?

Je leert vanuit diagnostisch/klinisch redeneren om medicijnen toe te dienen. Je oefent met verschillende verpleegtechnische vaardigheden. Bijvoorbeeld injecteren, wondverzorging, sondevoeding geven en stomazorg verlenen. Ook de wet BIG komt aan de orde. En natuurlijk medisch rekenen. Speciaal aan deze cursus is dat je ook kennismaakt met de wereld van technologie in de zorg.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO Certificaat K 0119 Verplegende en verpleegtechnisch handelingen. 54 punten accreditatie kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
Studiebelasting in uren:
102
Aantal dagdelen:
18 dagdelen
Examen:
2 examens: verpleegkundig rekenen en verpleegtechnische vaardigheden
Locaties:
Meppel en Emmen
Startdatum:
7 september 2021
Prijs:
T.w.v. €1.400

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Deze cursus is een aanvulling op diploma Maatschappelijke zorg MBO niveau 4 of op het diploma Verzorgende niveau 3. Na de cursus ben je breder inzetbaar voor werkgevers. Je kunt namelijk aan de slag op plekken waar ondersteunende en verplegende taken worden gecombineerd. Verzorgenden mogen na deze cursus de titel Verzorgende IG voeren.

Op de hoogte gehouden worden?