Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Werk jij in de procesindustrie? En wil je meer weten over meng-of scheidingstechnieken? Dan past de cursus Verdieping meng- en scheidingstechnieken industriële processen op niveau 3 bij jou!

Wat ga je doen?

In deze cursus leer je om machines en procesinstallaties juist in te stellen, te bedienen en te onderhouden. Er komt kennis van menginstallaties aan bod. En soorten mengsels en hun eigenschappen. Je leert over roerwerken van menginstallaties. En je leert berekeningen te doen aan mengsels. Je leert over fysische scheidingstechnieken en de apparatuur waarmee stoffen gescheiden kunnen worden. Complexe afwijkingen in mengsels en bij scheiden van stoffen komen aan de orde. En je leert over procesverstoringen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
230
Aantal dagdelen:
12 dagdelen online
Examen:
Kennisexamen
Locaties:
Online
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.165

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Het certificaat van deze cursus geeft meerwaarde voor proces- en mechanische operators. Je hebt aangetoond dat je werkt aan je deskundigheid. Na het behalen van het certificaat kan je gekwalificeerd aan het werk in de procesindustrie.

Op de hoogte gehouden worden?