Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Werk jij als procesoperators B of C? En wil je ook werkzaamheden van de mechanisch operator kunnen uitvoeren? Dan is de cursus Verbreding procesoperator in de productie-industrie op niveau 3/4 iets voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens de cursus doe je kennis op over het beheersen van de kwaliteitseisen binnen het productiebedrijf. Je leert hoe hydraulische componenten worden toegepast in besturingstechniek. Hydraulische en pneumatische symbolen komen aan de orde. Ook ga je aan de slag met mechanische pneumatische besturingscomponenten. Je leert schema’s lezen en toepassen bij het ombouwen. En je doet kennis op van meetapparatuur die nodig is bij het op- en ombouwen van installaties. Je oefent met het toepassen van meet- en controleapparatuur. Je leert om collega’s te instrueren en begeleiden, en om instructies op te stellen. Ook is er aandacht voor het lezen van Nederlandse en Engelse teksten: technische documentatie en instructies.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
230
Aantal dagdelen:
12 dagdelen online
Examen:
Kennisexamen
Locaties:
Online
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.165

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

De cursus omvat een deel van het profieldeel van de MBO-opleiding Mechanisch Operator. Je krijgt een gedegen basis en bent breder inzetbaar in het werkveld. Als breed opgeleide procesoperator heb je meer kans op de arbeidsmarkt. En je maakt meer kans op doorstroom naar een andere functie.

Op de hoogte gehouden worden?