Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil jij ieder kind helpen om plezier in lezen te krijgen en een echte leesspecialist worden? En heb je al een mbo-diploma op niveau 2? Dan is de cursus Specialist leesbevordering op niveau 4 iets voor jou!

Wat ga je doen?

Een kind dat al op jonge leeftijd van lezen houdt, heeft daar zijn hele leven plezier van. In deze cursus ontdek je alles over de voordelen van (voor)lezen. Hoe zorg je ervoor dat ook kinderen met leesproblemen gaan lezen? En hoe betrek je de ouders bij het lezen? Je leert over de taalontwikkeling en leesontwikkeling bij jonge kinderen. En het belang van leesplezier op de taalontwikkeling van kinderen. Ook komt laaggeletterdheid aan bod. En je gaat actief aan de slag met voorlezen en vertellen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen of maatwerk
Examen:
Mondeling
Locaties:
Heerenveen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.000

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Je kunt als specialist leesbevordering een afwisselende rol vervullen binnen een school, kinderdagverblijf of brede school. Binnen jouw werkgebied weet jij straks alles over boeken en voorlezen.

Op de hoogte gehouden worden?