Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Techniek vraagt om nóg meer inzicht. Wil jij leren storingen geheel zelf op te lossen? Dan is de cursus Productietechniek op niveau 3 iets voor jou!

Wat ga je doen?

In deze cursus leer je verantwoordelijk te nemen. Voor de kwaliteit van je eigen werk en voor de veiligheid van anderen. Je leert hoe je processtoringen voorkomt. En je lost storingen op. Je leert over operatorschap en proceskennis. Daarbij komt veel technische kennis aan de orde: pneumatiek, sensoren, besturingstechniek, aandrijfsystemen, assen en lagers. Maar ook elektrotechniek, inspectie, onderhoud, storingen en utilities.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Portfolio examen
Locaties:
Leeuwarden
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €2.075

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na deze cursus kun je zelfstandig en in een team werkzaamheden verrichten aan apparatuur. Je neemt verantwoordelijkheid bij processtoringen en weet ze te voorkomen. Je bent hierdoor breder inzetbaar voor een werkgever.

Op de hoogte gehouden worden?