Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Techniek vraagt om inzicht. Wil jij leren storingen zelf op te lossen? Dan is de cursus Productietechniek op niveau 2 iets voor jou!

Wat ga je doen?

In deze cursus leer je over besturing en meet- en regeltechniek. Ook utilities en overbrengingstechnieken komen aan de orde. Je gaat oefenen vanuit praktijksituaties uit je eigen praktijk of in een gesimuleerde omgeving (oefenruimte). Daardoor ben je beter in staat eenvoudige storingen te analyseren en zelf op te lossen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Portfolio
Locaties:
Leeuwarden
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.750

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na deze cursus kun je zelfstandig en in een team werkzaamheden verrichten met en aan apparatuur. Je weet bij processtoringen of je de situatie zelf kan oplossen of dat je de hulp in moet roepen van collega’s en/of leidinggevende. Je bent hierdoor breder inzetbaar voor een werkgever.

Op de hoogte gehouden worden?