Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil jij mensen helpen om zich te redden in hun eigen huis? Met huishoudelijk werk en hun persoonlijke verzorging? Dan is de cursus Ondersteuning thuis op niveau 2 iets voor jou.

Wat ga je doen?

Je krijgt basiskennis over het menselijk lichaam, gezonde voeding en ziektebeelden. Je leert hoe je een huis schoonmaakt. En goed te communiceren. Je oefent om mensen te helpen bij het wassen en aankleden. Verder is het belangrijk dat je mensen stimuleert om zoveel mogelijk zichzelf te redden. Je leert te herkennen of iemand eenzaam is en wat je dan moet doen. Je oefent met het werken volgens protocollen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Praktijk
Locaties:
Heerenveen, Leeuwarden
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na de cursus kun je werken als huishoudelijk medewerker bij mensen thuis. Ook kun je mensen helpen met hun persoonlijke verzorging. Je hebt geleerd om samen te werken met andere professionals die bij jouw cliënten thuis komen.

Op de hoogte gehouden worden?