Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil je snel en gemakkelijk in- of doorstromen in de zorg? En wil je gaan werken met ouderen in zorginstellingen? Dan is de cursus Ondersteunen bij wonen en welbevinden iets voor jou. Deze cursus op niveau 2 bevat onderdelen van de opleiding Dienstverlener Helpende Zorg en Welzijn.

Wat ga je doen?

Je leert om goed te communiceren met klanten. Je doet basiskennis op over voeding en hygiëne. En je oefent met toepassen in de praktijk. Je leert hoe je bedden opmaakt en textiel wast. Ook kun je kleine reparaties uitvoeren, bijvoorbeeld in de keuken van een zorginstelling.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
900
Aantal dagdelen:
24 dagdelen, maatwerk is mogelijk
Examen:
Ja
Locaties:
Heerenveen, Leeuwarden
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na de cursus ben je snel inzetbaar om ouderen te ondersteunen. En als je wilt, kun je doorleren om een diploma op niveau 2 te halen.

Op de hoogte gehouden worden?