Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil jij in de marketing aan het werk? Doe dan de cursus Nima-A op niveau 4. Met het officiële landelijk erkend diploma kwalificeer jij jezelf als deskundige op het gebied van marketingcommunicatie.

Wat ga je doen?

NIMA A is een veelzijdige cursus op niveau 4 waarin alle elementen op het gebied van communicatie worden behandeld. Of je nu een kleine ondernemer bent of een officemanagement assistent, deze cursus is voor jou geschikt. Je leert om communicatieplannen te maken. Je gaat aan de slag met presenteren op vakbeurzen en persberichten schrijven. Je kunt interne bedrijfskranten maken, brochures ontwerpen of werken aan imagoverbetering van een bedrijf. Je kunt omgaan met de (sociale) media. En je leert om communicatieprojecten of -onderzoeken te doen: plannen opstellen, uitvoeren en evalueren.

Cursusdetails

Certificaat:
Diploma Nima-A
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
12 dagdelen
Examen:
Examen A1 bestaat uit 45 meerkeuzevragen, examen A2 bestaat uit een examen met open vragen/cases
Locaties:
Heerenveen, Leeuwarden
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Met deze cursus kwalificeer je jezelf als deskundige op het gebied van marketingcommunicatie.

Op de hoogte gehouden worden?