Digitalisering, robotisering en verdergaande automatisering hebben ons werk blijvend veranderd. Functies en werkinhoud wijzigen, oude banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. Ook moeten we allemaal tot op latere leeftijd doorwerken. Als je naar de gebeurtenissen van de afgelopen 20 jaar kijkt, dan weet je zeker dat het werk in de meubelindustrie over 10 jaar ook weer heel anders zal zijn.

Wat dat precies betekent voor jouw toekomst, kun je niet voorspellen. Wat je wel weet, is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je loopbaan en ontwikkeling.

Op dit portaal willen we je graag helpen hiermee aan de slag te gaan. Je kunt dit onder meer doen door gebruik te maken van de gratis cursussen in de catalogus. Op deze pagina’s vind je verder tips over hoe je je kunt ontwikkelen in je huidige functie. Je leest hoe je vorm kunt geven aan je loopbaan en hoe je dit bespreekbaar kunt maken.

Bekijk het gehele aanbod

Schaven aan jouw toekomst

Schaven aan jouw toekomst is speciaal voor medewerkers die werken in de Meubelbranche. We bieden inspiratie en informatie over onderwerpen die bijdragen aan werken in de branche, werkplezier en je inzetbaarheid.

Schaven aan jouw toekomst is een samenwerking tussen werknemersorganisaties CNV Vakmensen en FNV, de brancheorganisatie CBM en het Expertisecentrum Meubel.

Heb jij vragen?

  • Neem contact op met Jouw Toekomst Adviseur:
    • info@schavenaanjouwtoekomst.nl; of
    • 023 – 515 88 80
  • Of neem contact op met het leerwerkloket in jouw buurt.