Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Wil jij aan de slag in een representatieve functie in de gezondheidszorg? Dan is de cursus Medisch secretaresse op niveau 4 iets voor jou. Je doet kennis op van anatomie, fysiologie en pathologie. Want dat heb je nodig in je dagelijkse werk.

Wat ga je doen?

De medische terminologie die gebruikt wordt bij de werking van het menselijk lichaam komt aan de orde. Het spreekuur voorbereiden en patienten ontvangen en te woord staan, is onderdeel van de cursus. Evenals het contact hebben met verwijzende instanties.
Ook leer je hoe de gezondheidszorg in Nederland geregeld is en welke wetten en regels daarbij horen. Bijvoorbeeld over bewaartermijnen van medische gegevens en hoe de financiering van de gezondheidszorg werkt.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
480
Aantal dagdelen:
20 dagdelen
Examen:
Ja
Locaties:
Sneek
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.130

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na de cursus ben je goed inzetbaar als secretaresse in een ziekenhuis of bij een huisarts.

Op de hoogte gehouden worden?