Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Voor elke monteur onmisbaar: systematisch en analytisch storingen zoeken en oplossen. Je leert het met de cursus Lokaliseren en inspecteren van storingen in elektrotechnische installaties. Je kunt de cursus doen als je een MBO-2 diploma hebt.

Wat ga je doen?

In de praktijk kom je diverse schakelingen tegen waarbij tevens storingen kunnen optreden. De optredende stroingen zijn steeds vaker van elektrotechnische en minder vaak mechanisch van aard. Je leert in deze cursus (diverse) meetschakelingen binnen diverse bedrijfscontexten toepassen waarbij tevens storingen moeten worden opgelost. Verder leer je moderne meet- en analysemethoden toepassen. En natuurlijk komt ook het meten aan een verdeelinrichting aan de orde, waarbij je diverse metingen gaat verrichten en deze  meetgegevens gaat analyseren en storingen gaat oplossen.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
120
Aantal dagdelen:
20 dagdelen
Examen:
Theorie- en practicumtoetsen
Locaties:
Hoogeveen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €2.000

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na de cursus ben je inzetbaar bij bedrijven, waarbij je naast het aanleggen van elektrotechnische installaties ook metingen kan verrichten en mogelijke storingen kan analyseren en oplossen.

Op de hoogte gehouden worden?