Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Door de vergrijzing wonen er steeds meer ouderen in Nederland. Dus neemt ook de vraag naar geriatrische revalidatiezorg toe. Wil jij je bekwamen in de specifieke zorg voor ouderen? Dan is de cursus Geriatrische revalidatiezorg op niveau 3/4 echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Het werk in de Geriatrische revalidatiezorg bestaat voor een groot deel uit standaardhandelingen, wat je leert uitvoeren vanuit vastgestelde procedures en protocollen. Daarnaast is er ook werk dat meer complexe handelingen bevat. Het gaat dan bijvoorbeeld om het motiveren van cliënten om te revalideren., of het signaleren dat de revalidatie afwijkt van de gestelde revalidatiedoelen. Ook het samenwerken met mantelzorgers is een complexe taak. Je leert om daarbij de balans te bewaken: de eigen regie van de cliënt aan de ene kant en het werken aan afgesproken revalidatiedoelen aan de andere kant. Je leert om in die situaties voortdurend te evalueren. Bij het uitvoeren van taken in de Geriatrische revalidatiezorg heb je dus specialistische kennis nodig. In deze cursus leer je alles wat je in de praktijk van de geriatrische revalidatiezorg nodig hebt. Om de opgedane kennis en vaardigheden te leren toepassen is het hebben van een passende werkplek een voorwaarde om te kunnen deelnemen aan deze cursus.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
Info volgt
Aantal dagdelen:
Info volgt
Examen:
Landelijk examen
Locaties:
Meppel
Startdatum:
14 september 2021
Prijs:
T.w.v. €1.400

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Met deze cursus vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je zorgt voor een betere doorstroming naar een eventuele vervolgopleiding.

Op de hoogte gehouden worden?