Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Lijkt het jou geweldig om de spil van een druk gezin te zijn, in binnen- of buitenland? Werk je graag bij mensen thuis, waar je kunt helpen met de opvoeding van kinderen? En ben je al gediplomeerd Pedagogisch Medewerker? Dan kun je met deze cursus gekwalificeerd nanny worden. De cursus is op niveau 4.

Wat ga je doen?

Als nanny ben je een grote hulp voor het gezin waarin je werkt. Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen. Daarom ga je in deze cursus nadenken over jouw eigen visie op opvoeden. Je leert ook kinder-EHBO. Verder leer je goed plannen en organiseren, wat heel belangrijk is in een druk gezin. Je maakt kennis met verschillende gesprekstechnieken. Ook is er aandacht voor nanny zijn in het buitenland.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
280
Aantal dagdelen:
24 dagdelen
Examen:
Mondeling examen en een portfolio
Locaties:
Heerenveen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.250

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Je verbreedt je opleiding en maakt kennis met het beroep van nanny.

Op de hoogte gehouden worden?