Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Heb jij tijdens je werk te maken met Engels sprekende klanten of gasten en wil jij ze in (eenvoudige) standaardsituaties te woord staan? Beheers jij de Engelse taal niet of nauwelijks? Dan is de cursus Engels A1/A2 echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Tijdens deze cursus leer je Engels schrijven, spreken en gesprekken voeren op niveau A1. Je leert je uitdrukken in korte en eenvoudige zinnen uit je eigen werkomgeving, deelnemen aan eenvoudige gesprekken die veel voorkomen op je werkplek en korte teksten schrijven. Daarnaast leer je Engels lezen en luisteren op A2 niveau. Je leert de belangrijkste punten van korte en eenvoudige boodschappen. En je leert korte een eenvoudige teksten lezen over concrete onderwerpen uit je eigen werkomgeving. Er worden specifieke voorbeelden gebruikt uit je eigen werkomgeving.

Cursusdetails

Certificaat:
Landelijk erkend MBO certificaat
Studiebelasting in uren:
240
Aantal dagdelen:
20 dagdelen
Examen:
Landelijk
Locaties:
Leeuwarden of online
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.100

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Met deze cursus vergroot jij je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je zorgt voor een betere doorstroming naar een eventuele vervolgopleiding.

Op de hoogte gehouden worden?