Inhoud

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN

Werk jij in de kinderopvang? En lijkt het jou leuk om kinderen (en hun ouders) een gezonde leefstijl aan te leren? Dan is de cursus De gezonde start op niveau 3/4 iets voor jou.

Wat ga je doen?

Hoeveel slaap heeft een kind van drie nodig en hoe zorg je dat kinderen hun fruit binnen krijgen? In de eerste levensjaren is gezond eten, slapen en spelen heel belangrijk. In deze cursus ontdek je hoe je kinderen in de kinderopvang een gezonde, veilige omgeving kunt bieden. Je gaat heel praktisch aan de slag met voeding, beweging, slapen en interactie. Met elkaar denk je bijvoorbeeld na over welke spelactiviteiten je kunt aanbieden. Je oefent ook hoe je met ouders in gesprek kunt gaan over gezond eten of voldoende slapen.

Cursusdetails

Certificaat:
Certificaat vanuit het programma 'Een Gezonde Start'
Studiebelasting in uren:
120
Aantal dagdelen:
10 bijeenkomsten
Examen:
Ja
Locaties:
Heerenveen
Startdatum:
VOL
Prijs:
T.w.v. €1.000

De opleiding is voor de deelnemer kosteloos. De prijs van een opleiding vermelden we, zodat jouw werkgever of jij als ZZP-er, weet welke (extra) bijdrage boven de 1000 euro wordt gevraagd. Heb je geen werkgever omdat je geen werk hebt, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor kosteloze scholing met je te bespreken

Wat kan je na de cursus?

Na de cursus heb je alle tools in handen om kinderen een gezonde start te geven.

Op de hoogte gehouden worden?